Rólam

A testedzés mindig is az életem részét alkotta. Az ez iránt érzett szenvedélyem egészen a gyermekkoromig nyúlik vissza, amikor is főleg a tánc és a fitnesz irányába terelődött az életem, rendszeresen sporteseményekre és versenyekre jártam.Mivel mindig szerettem megmérettetni magam, ezért nem okozott, hogy már kisgyermekkoromtól rendszeres látógatója voltam a versenyeknek, sporteseményeknek, ahol rendre kiváló eredményeket értem el egyénileg és csapatban is.

Egy későbbi mérföldkőnél, amikor döntenem kellett a továbbtanulásról , nem is volt kérdés, hogy merrefelé orientálódjak. Egy sportiskolába jelentkeztem, ahova sikeresen felvételiztem és később emelt szinten érettségiztem testnevelésből, majd folytattam ezt az irányt és fitnesz edzői végzettséget szereztem.

Közben egyre több kismama lépett az életembe, ezért úgy döntöttem rájuk szakosodom, hiszen számukra méginkább fontos a megfelelő szakember. Az ő útjukat szeretném támogatni, hogy ebben az áldott állapotban is nyugodtan tudjanak sportolni, fel tudjanak készülni a szülésre, majd a baba érkezése után minél hamarabb regenerálódni tudjon a testük.

Visszajelzések

Consectetur adipiscing elit elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.​ Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

A kismama oldalak böngészve a neten Petra oldalára rábukkantam. Félve írtam rá mert nem akarok semmi olyan tornát végezni ami árthat a kicsinek, de a kíváncsiság mégis hajtott. Találkoztunk és egy szimpatikus mosolygós lány várt aki részletesen elmondott mindent ami számunkra hasznos lehet. Többször is voltam nála nem mondom ,hogy nem fáradtam el, de nagyon jó volt minden torna után a közérzetem és a terhesség alatt sem hagytam el magam. ​
Eszter
Kismama